Bolletje van de week

Bolletje van de Week

Elke week brengen wij een ander bolletje onder de aandacht, waarmee we in die week leuke acties brengen.Deze week
:

Katia Concept All Seasons Cotton

Katia All Seasons Cotton vindt u in de conceptcollectie van Katia. Dit mooie garen bestaat uit 100% gemerceriseerde katoen, met een prachtige glans. 

Deze zijdezachte draad is een aanrader voor kleding en accessoires, speciaal voor de lente en zomer. De koele touch van dit garen zorgt voor een zeer comfortabel draagcomfort in de warme seizoenen. 

Deze gekamde katoen biedt een betere kwaliteit, omdat de vezels gekamd zijn met een fijne kam om alle onzuiverheden uit de vezels te verwijderen, waardoor alleen de langere vezels overblijven. Deze zijn sterker, zodat het materiaal een uitstekende kwaliteit vertoond, sterker en veerkrachtiger is.

Een bol garen weegt 50 gram en kent een looplengte van 130 meter. 

De geadviseerde naald voor dit garen is naald 3,5 - 4 mm.  De stekenverhouding 10 x 10 cm bedraagt 20 steken x 28 naalden.

Voor een trui met lange mouw in maat 42 heeft u 8 bollen nodig van het mooie Katia All Seasons Cotton garen.Eerdere weken:

Phildar Cabotine

Phildar Cabotine is een zacht garen gemaakt van licht gebleekte katoen en acryl. 

Dit garen wordt voor zowel breien als haken veel gebruikt. Door de samenstelling voelt het heel zacht aan, en krijgt het garen een velours achtig uiterlijk.

De Cabotine is verkrijgbaar in diverse kleuren, van zachte pastels tot mooie felle tinten.

Voor een trui in maat 40 heeft u circa 10 bollen nodig.

U krijgt deze week 10% korting op uw Phildar Cabotine bestelling. 
Alle beschikbare kleuren vindt u hier terug.


Deze week (week 25/2017)

Katia Creta

Katia Creta is een draad die zeer geschikt is voor kleding voor warme dagen, zoals truien, vesten, sjaals, jurken, topjes, omslagdoeken etc. 

Het garen is geschikt voor zowel kinderkleding als voor kleding voor volwassenen.

Het garen is een combinatie van 55% katoen, 40% acryl en 5% polyamide. Deze mix van vezels zorgt voor een koele draad, welke zeer geschikt is voor de warmere seizoenen.

Eén bol Katia Creta weegt 50 gram en heeft een looplengte van 125 meter. Het garen is geschikt voor naald 5 - 5,5 mm. Voor een trui in maat 42 heeft u 5 bollen nodig.

De steekverhouding 10 x 10 cm is 14 steken x 16 naalden. Het garen is wasbaar op 30 graden.
Katia Creta is verkijgbaar in uni en in mix kleuren.

En overzicht van alle kleuren Katia Creta vindt u hier.