Ergonomics breinaald met knop 40 cm

EAN:
4002271904021
Levertijd:
Voor 21.00 uur besteld*, zelfde werkdag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad (11 stuks)
Ergonomics breinaald met knop 40 cm. Set van 2 breinaalden.
€5,95
Incl. btw

Bekijk meer varianten

Vragen over Prym Ergonomics breinaald met knop 40 cm?

Ergonomics breinaald met knop 40 cm

Prym Ergonomics breinaalden met knop

Deze prachtig vormgegeven breinaalden zijn nieuw! Deze breinaalden zijn anders, ze zijn driehoekig, hebben een "bolle" punt en liggen heerlijk in de hand. Licht van gewicht, en geen getik meer. De breinaalden zijn 40 cm lang en het werk kan er niet meer aflopen als je het weglegt. Door een ingenieus systeem, klikken de breinaalden in elkaar met het werk ertussen.

Verkrijgbaar in de volgende maten:

 • 3 mm
 • 3,5 mm
 • 4 mm
 • 4,5 mm
 • 5 mm
 • 6 mm
 • 7 mm
 • 8 mm
 • 9 mm
 • 10 mm
 • 12 mm

Als half Duitse, half Nederlandse doe ik sommige dingen Duits en sommige dingen Nederlands. Dus ook met handwerken. Heb toen ik zo 7 jaar was Nederlands leren breien en op mijn 12de Duits (continentaal). En heb sindsdien beide afgewisseld. Afhankelijk van patroon. Mijn voorkeur ging wel altijd uit naar Duits breien. Gaat snel en ik vind de naalden zo fijn. Kan je zo lekker makkelijk in je tas proppen. Nederlands breien, tja ik heb zo'n hekel aan die Nederlandse naalden. Koud en dunne naalden buigen als Spagetti. En dikkere naalden zijn zo flexibel als de Chinese muur.
Maar sommige patronen vind ik dus fijner op lange naalden. En ik wil Chevron gaan breien. Heb ondertussen alle Nederlandse naalden al lang weggegeven omdat ik ze de afgelopen jaren niet had gebruikt. Dus ging ik op zoek naar nieuwe naalden. En ik hou van kwaliteit en ergonomische materialen hebben een pre.

Ik heb ze gevonden. Omg ik heb nu lange naalden die ik niet binnen vijf minuten in een hoek wil gooien. De punten zien uit als Drumsticks. Zo evsn een roffeltje doen. Ze lijken op speelgoed. Maar breien als een tierelier. Ze zijn niet koud. Ze zijn flexibel. Dus geen stijve koude naalden meer. En dan die punt. Die punt, wat kan ik zeggen over die punt. Je denkt hoe gaat dit werken? Nou het glijd gewoon door je garen heen. En bij scherpe naalden wil het garen, zeker garen als dit splijten. Na 2 uur breien niet een keer gespleten garen.

En dan als sluitstuk het mirakel van de klik. Je kan de naalden op elkaar leggen. En klik je breiwerk kan nergens naartoe glijden.

Ja ik ben dolgelukkig met mijn lange naalden. Trakteerde mij meteen op verschillende maten.

O ja ze komen uit Duitsland dus ik brei ook nu toch een beetje Duits

Ik was eerst wat sceptisch, maar ben nu verslaafd aan deze breinaalden.
Ze zijn buigzaam, soepel ,glad maar niet zo glad dat de steken eraf vallen en je kunt ze in elkaar klikken, wat een uitvinding.
Ik ben normaal een fervent haakster maar breien wordt dankzij deze naalden mijn tweede liefde. Ik ga nog meer maten bestellen.

Heerlijk licht en fijn dat steken er niet af gaan als je inelkaar klikt

Je werkt echt super zalig met deze brei naalden je pakt de steek heel gemakkelijk op en het glijd er niet van af

Het breit geweldig nee SUPER goed

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Zijn licht en lekker buigzaam,maar wel stroef de wol glijd niet lekker

Is niet wat ik er van dacht ikben linkszijdig verlamt en dacht dat eze naalden voor mij makkelijker te hanteren waren maar dit is niet zo.

Het is een fijne breinaald breit lekker en de naald is lekker soepel en buigt mee wat ik erg fijn vind, en je kan het in elkaar klikken als je even niet breit dat vind ik erg fijn en zo hou je alles bij elkaar en de prijs goed niet te duur een mooie prijs voor deze breinaalden en heb nu 2 maten ervan

Deze naalden maken hun belofte helemaal waar. Super!
4.6 sterren op basis van 10 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen