Rondbreinaald Nova de luxe set

EAN:
8904086201820
Levertijd:
1-2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (3 stuks)
Een metalen, verwisselbare rondbreinaald voor veel breiplezier. Deze set heeft 8 punten, van 3,5 / 4 / 4,5 / 5 / 5,5 / 6 / 7 / 8mm
€72,75
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over KnitPro Rondbreinaald Nova de luxe set?

Rondbreinaald Nova de luxe set

De Knit Pro Nova rondbreinaalden zijn van metaal. De naald is licht van gewicht, maar toch uitermate sterk en duurzaam. De nova is gemaakt van holle, koperen buizen en bedekt met een hoge kwaliteit nikkel.

Met zijn perfecte punt is deze naald geschikt voor alle soorten garens en voor elk project.

De naald kent een veerkrachtige, flexibele platte kabel zonder haak of krul. Daardoor is de naald ook makkelijk op te bergen.

Deze set kent verwisselbare naalden en kabels. De kabels zijn 60, 80 (2x) en 100 cm lang. De punten zijn 3,5 / 4 / 4,5 / 5 / 5,5 / 6 / 7 / 8mm.

De naalden zijn zeer prettig en ook het draad krult niet om waardoor het lekker breien is. Deze set zou ik iedereen aanraden!

Deze set vorig jaar aangeschaft en ik ben er heel erg blij mee. Makkelijk in gebruik en als je van naald wil wisselen in je project is dat ook geen probleem. Het enige jammere is dat bij één van de opschroef draden na een jaar het schroefkopje eraf is gegaan en dat deze nu niet meer te gebruiken is.
4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen