Pagina 1 van 1

Boy and Bunting

De Boy and Bunting collectie bevat enkele zeer interessante pareltjes waar menig aantal creatievelingen met plezier gebruik van zullen maken. Bovendien is het ook nog eens zo dat de creaties die gemaakt kunnen worden met de patronen vaak nog wat extra bijzonder zijn. Wat bijvoorbeeld te denken van een mooie paddenstoel-bewaardoos waarin u bijvoorbeeld al uw haaknaalden en / of spelden in kunt opbergen? Deze creatie ziet er niet alleen erg leuk uit, daarnaast is ze ook nog eens bijzonder praktisch. Het mag dan ook duidelijk zijn, kennismaken met de collectie die dit merk op de markt heeft gebracht is ongetwijfeld de moeite waard.

Ga zelf aan de slag met de artikelen van Boy and Bunting

Bent u ook geïnteresseerd in de fantastische creaties welke u met de artikelen van dit merk kunt realiseren? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat u hier bij Caro's Atelier alles kunt kopen waar u naar op zoek bent. Voor het maken van de 'Shroom-Along' hoeft u bovendien ook geen rekening te houden met een bepaalde aankoopprijs voor wat het patroon betreft. Hiervoor hoeft u dus al geen geld uit te geven. Bovendien wordt er voor het realiseren van deze creatie gebruik gemaakt van Scheepjes Cahlista garen. Het spreekt voor zich dat u ook deze zonder probleem bij ons kunt bestellen.

Gratis levering van uw bestelling vanaf 49 euro!

Gaat u er voor kiezen om één of meerdere artikelen uit de collectie van Boy and Bunting bij ons te kopen? In dat geval hebben we meerdere malen goed nieuws voor u. Niet alleen kunt u bij ons met absolute zekerheid genieten van de meest interessante prijs voor haakpakketten, daarnaast is het ook nog eens zo dat u geen verzendkosten dient te betalen vanaf een bestelling ter waarde van 49 euro. Ook dat is natuurlijk mooi meegenomen! U hoeft dus zeker niet langer te twijfelen om uw bestelling te plaatsen hier bij Caro's Atelier!