Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Atty's

Het merk Attys zal bij menig aantal mensen die houden van haken bekend in de oren klinken. Dit geldt ook voor Atty van Norel, de vrouw achter dit bekende merk. Het spreekt voor zich dat de artikelen van Attys ook in ons assortiment niet mochten ontbreken. Wij maken het voor onze klanten dan ook mogelijk om tal van verschillende haakpakketten van dit merk te kopen. Dit zoals u van ons gewend bent uiteraard tegen een zeer interessante prijs.

Ruime keuze aan Attys haakpakketten

Wanneer u een blik werpt op ons assortiment met haakpakketten van Attys zult u meteen kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende mogelijkheden in terug te vinden zijn. Het ruime aanbod aan verschillende motieven en kleuren waar gebruik van wordt gemaakt zorgt er voor dat er voor iedereen wat wils in dit assortiment is terug te vinden. Bent u dus met andere woorden ook wel geïnteresseerd in de sterke troeven welke dit merk met zich meebrengt? Dan is het zeker de moeite waard om haar haakpakketten hier bij ons te ontdekken. U maakt er niet alleen de leukste creaties mee voor uzelf, maar ook om bijvoorbeeld cadeau te doen aan vrienden of familieleden. Zo maakt u ook andere mensen blij met uw creaties!

Koop uw haakpakket nu hier bij Caro's Atelier!

Door het bestellen van een haakpakket van Attys is het mogelijk om tal van verschillende creaties te realiseren. Het gaat hierbij dan ook niet alleen om een leuke sjaal, wat bovendien ook te denken van een babydeken? Niet alleen hebben wij een zeer mooi assortiment samengesteld met haakpakketten van Attys, daarnaast bent u ook nog eens altijd verzekerd van een mooie aankoopprijs. Gaat u een bestelling plaatsen met een waarde van ten minste 49 euro? In dat geval zult u ook geen rekening meer moeten houden met verzendkosten die aangerekend worden. Ook dat is natuurlijk een niet onbelangrijk voordeel waar u op kunt rekenen bij het plaatsen van een bestelling hier bij Caro's Atelier!