Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Dierenkruk haken

Tijdens het inrichten van de kinderkamer spreekt het voor zich dat u altijd leuke, vrolijke elementen in de ruimte zult willen integreren. Bovendien is het ook altijd leuk wanneer één van deze elementen zowel over een mooie uitstraling als over een praktisch karakter beschikt. Dat geldt zeker voor een dierenkruk. Door een leuke dierenkruk op te nemen in uw huis of de kamer van uw kind wordt er meteen een vrolijk onderdeel geïntegreerd welke ook nog eens fijn is om te gebruiken. Bent u het hiermee eens en wilt u graag zelf een dierenkruk haken? In dat geval is het absoluut de moeite waard om even de verschillende garenpakketten te ontdekken die op dit vlak worden aangeboden hier bij Caro's Atelier!

Waarom zelf een dierenkruk haken?

Het spreekt voor zich dat er ook in menig aantal winkels dierenkrukken zijn terug te vinden. Waarom zou u er dan precies voor moeten kiezen om zelf een dierenkruk te haken? Omdat er heel wat interessante voordelen aan verbonden zijn. In eerste instantie zorgt zelf een dierenkruk haken er namelijk voor dat u altijd kunt rekenen op een interessant, financieel voordeel. In een winkel kan een dierenkruk kopen namelijk vaak gepaard gaan met een niet onaanzienlijke aankoopprijs. Door zelf aan de slag te gaan kunt u dit echter sterk beperken!

Zelf een dierenkruk maken zorgt er natuurlijk niet alleen voor dat u kunt rekenen op een financieel voordeel. Daarnaast is het namelijk ook nog eens zo dat u op een creatieve manier aan de slag kunt gaan. Voor veel mensen is dit dan ook één van de belangrijkste redenen waarom ze er voor kiezen om zelf aan het haken te slaan. Bent u dus met andere woorden op zoek naar een nieuw, leuk object om te realiseren voor uw kinderen of kleinkinderen? Dan is het zelf haken van een dierenkruk zeker en vast het overwegen meer dan waard!

Een zelf gemaakte dierenkruk vormt een erg leuk geschenk!

Het spreekt voor zich dat u er niet alleen voor kunt kiezen om een dierenkruk te maken voor uzelf, maar ook om cadeau te doen aan iemand anders. Een zelf gehaakte dierenkruk zal dan ook door iedereen ongetwijfeld gewaardeerd worden. Bent u dus met andere woorden nog op zoek naar een leuk en origineel geschenk om cadeau te doen? In dat geval zou u zeker en vast een zelf gehaakte dierenkruk kunnen overwegen. U zult merken dat de ontvanger er van het geschenk altijd met dank zal aanvaarden!

Keuze uit verschillende garenpakketten

Het hoeft niet te worden gezegd dat zelf een dierenkruk haken op de meest uiteenlopende manieren kan gebeuren. In ons assortiment zijn dan ook garenpakketten voor dierenkrukken terug te vinden in diverse uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dierenkruk in de vorm van een muis, maar wat ook te denken van een paard, een leeuw, een zebra, een panda, een olifant en nog zoveel meer? Welk dier met andere woorden ook uw absolute favoriet mag zijn, u zult altijd in staat zijn om er een mooi dierenkrukje van te maken. Ontdek dus zeker ons aanbod met prachtige garenpakketten voor dierenkrukken.

Alles voor een dierenkruk haken bestellen hier bij Caro's Atelier!

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat u niet alleen een garenpakket zult moeten bestellen op het ogenblik dat u er voor kiest om zelf aan de slag te gaan met het haken van een dierenkruk. Op de pagina van het garenpakket van uw keuze wordt altijd aangegeven welke extra benodigdheden er vereist zijn voor het zelf haken van een dierenkruk. Op dit vlak dient u veelal rekening te houden met verschillende extra's. Het kan hierbij niet alleen gaan om een patroon, maar wat ook te denken van het krukje zelf? Deze dient apart te worden aangekocht, maar is uiteraard ook perfect verkrijgbaar in ons assortiment.

Zelf een dierenkruk haken zorgt er dus voor dat u rekening zult moeten houden met het aanschaffen van tal van verschillende artikelen. Op de pagina van het gewenste garenpakket wordt er gelukkig op een overzichtelijke wijze aangegeven wat deze artikelen nu precies zijn. Vergeet buiten het patroon en het krukje ook niet om de vulling te bestellen. Ook deze is uiteraard terug te vinden in het assortiment hier bij Caro's Atelier en dat tegen de beste prijs.

Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf 49 euro!

Zelf uw dierenkruk haken zorgt er zoals u reeds heeft kunnen lezen dus voor dat u kunt rekenen op heel wat interessante voordelen. Door er voor te kiezen om alle benodigde artikelen hiervoor bij ons te kopen kunt u zomaar aanspraak maken op nog meer voordeel! Niet alleen maken wij het voor al onze klanten mogelijk om hun gewenste artikelen te kopen tegen de best mogelijke prijs, daarnaast bieden we u ook nog eens gratis verzending van uw bestelling aan! Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is een bestelling plaatsen ter waarde van ten minste 49 euro! Ook dit is een extra goede reden om alle vereiste artikelen voor een dierenkruk maken te bestellen uit ons assortiment met haakpakketten!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.