Pagina 1 van 1

Crochet Lite

De haaknaald met een lampje, dat is The Crochet Lite. Gebruik deze bij slecht zicht, donker garen of werken in het donker. The Crochet Lite haaknaalden zijn voorzien van eenvoudige aan-uitschakelaar en bieden een groot gebruiksgemak. Haken was nog nooit zo leuk geweest. Met deze haaknaalden kunt u overal probleemloos aan de slag. De haaknaalden zijn leverbaar in verschillende naalddiktes. Deze vindt u in het assortiment van Caro’s Atelier.

De haaknaald met verlichting

Zo vindt u ze niet bij andere merken, haaknaalden met verlichting. The Crochet Lite is van het merk CornerStore, en ze weten precies wat de haakster nodig heeft. Heeft u moeite om te werken met donkere garens of haakt u wel eens in een slecht verlichte ruimte? Door deze problemen ontstaan er al snel fouten in het haakwerk, of u kunt niet goed doorwerken. The Crochet Lite haaknaalden hebben een lampje aan het uiteinde van de naald. Hiermee verlicht u op eenvoudige wijze uw haakwerk. Met de aan- en uit schakelaar bepaalt u zelf wanneer u gebruik maakt van de verlichting. Dit werkt op batterijen, deze zijn inbegrepen. Reserve batterijen zijn los verkrijgbaar.

Verschillende naalddiktes verkrijgbaar

De Crochet Lite is verkrijgbaar in de maten 2,5 mm tot en met 6,5 mm. Iedere maat heeft zijn eigen kleur, zodat u deze snel herkent. Uiteraard staat de maat ook aangeduid op de grip. Deze haaknaalden zijn van kunststof, let erop dat u de dunste naalden niet kunt gebruiken voor een strak haakwerk. Pas altijd de naalddikte op de wol of het garen aan. Op het etiket van het garen staat duidelijk aangeduid welke naalddikte u nodig heeft, uiteraard vermelden we dit ook bij al onze garens uit ons assortiment. Daarnaast vindt u op het patroon zowel de aanbevolen naalddikte als het garen. Volg deze richtlijnen op, dan kan het bijna niet misgaan. Besluit u om voor een los haakwerk te gaan, dan gebruikt u een iets dikkere haaknaald dan aanbevolen. The Crochet Lite haaknaalden zijn geschikt voor zeer veel haakwerken waaronder kleding, omslagdoek of woonaccessoires.

U vindt al deze The Crochet Lite haaknaalden in ons assortiment. Deze zijn per stuk te bestellen, maar ook als totaal set. In de totaal set vindt u alle 9 naalden in de maten 2,5 mm tot en met 6,5 mm, deze lopen op per halve millimeter. Uiteraard zijn bij alle haaknaalden batterijen inbegrepen. Met de complete set heeft u altijd de juiste haaknaald bij de hand. Omdat deze geschikt zijn voor zeer veel patronen, kunt u direct aan de slag.

Een haaknaald bevat 3 batterijen. Deze batterijen is als set van 3 stuks apart leverbaar. Ook deze vindt u in het assortiment van Caro’s Atelier.

Ergonomische softgrip

The Crochet Lite haaknaalden hebben nog veel meer te bieden dan alleen verlichting. De haaknaalden zijn voorzien van ergonomische softgrip, hierdoor krijgt uw hand meer rust tijdens het haken. Het geribbelde soft gedeelte geeft voldoende ondersteuning aan uw vingers. Dankzij de ergonomische softgrip ervaart u minder snel pijnklachten, kramp of tintelende vingers. U kunt uren met plezier haken, zelfs in het donker.

The Crochet Lite haaknaalden worden gebruikt door haaksters over de hele wereld. Ze zijn niet alleen geschikt tijdens haken in het donker, maar ook voor mensen die last hebben van slecht zicht.

Zo kunt u altijd en overal uw favoriete hobby uitoefenen. U kunt deze haaknaalden met lampje eventueel ook gebruiken als extra haakgereedschap tijdens de donkere dagen, of wanneer u vaak met donkere garens werkt. Kies voor een of meerdere losse haaknaalden of een complete set, u vindt het allemaal in het assortiment van Caro’s Atelier.