Pagina 1 van 1

Drops Pro Circus

Haken wordt nog leuker met de Drops Pro Circus haaknaalden. Deze prachtig gekleurde haaknaalden liggen lekker in de hand, voor urenlang haakplezier. De haaknaalden zijn van aluminium met een softgrip plastic handvat. Elke maat heeft zijn eigen kleur, wat ervoor zorgt dat u snel en overzichtelijk kunt werken. De Drops Pro Circus haaknaalden zijn afkomstig uit de KnitPro fabriek, en hierdoor identiek aan de KnitPro Waves haaknaalden. We hebben de complete collectie van Drops Pro in ons assortiment opgenomen.

Uren haakplezier dankzij de softgrip

De ontwikkeling van haken en haaknaalden heeft de laatste jaren een groei doorgemaakt. Deze hobby is erg leuk en afwisselend, maar kan ook voor klachten als vermoeidheid of pijn aan de hand zorgen. De haaknaalden van dit merk zijn voorzien van softgrip, bovendien zijn ze ergonomisch gevormd. Hierdoor ervaart u minder snel vermoeidheid en pijnklachten, minder kramp in de vingers en kunt u veel langer achter elkaar haken. Mensen met reuma, artritis of andere gewrichtsklachten haken bij voorkeur niet langer dan een uur achter elkaar.

De Drops Pro Circus haaknaalden mag u met betrekking tot de kwaliteit vergelijken met de KnitPro haaknaalden. De afstand tussen handvat en haakje is niet te lang, waardoor ook mensen met kleine handen hier goed mee kunnen werken. Veel vrouwen ervaren dit dan ook als een zeer prettige haaknaald.

Kies de juiste naalddikte

Bij Caro’s Atelier vindt u haaknaalden van dit merk in verschillende naalddikten. We hebben ze in de maten 2 mm tot en met 12 mm. Dit zijn de meest gangbare maten, u kunt hier vrijwel alles mee haken. Van warme trui tot modern vest en van sjaal tot woonaccessoires, wat wordt uw volgende project? Op het etiket van wol of garen vindt u altijd de aanbevolen naalddikte, deze aanbeveling vindt u ook bij wol en garen in ons assortiment. Heeft u een nieuw patroon gevonden, bekijk dan eerst welke naalddikte en garen u nodig heeft.

De Drops Pro Circus haaknaalden hebben allemaal een andere kleur. Hieraan herkent u de naalddikte, zodat u eenvoudig werkt. Zo is de haaknaald van 2 mm rood en die van 6 mm blauw gekleurd. Uiteraard staat de naalddikte ook op het handvat gedrukt. Let erop dat u altijd de juiste naalddikte gebruikt, maar u kunt hier ook bewust van afwijken. Zo zal een te dikke haaknaald met dunner garen voor een los haakwerk zorgen. Dit geeft een zeer leuk effect bij een sjaal, omslagdoek of woonaccessoire.

Handige set Drops Pro Circus haaknaalden

Naast de losse haaknaalden bieden we de complete set Drops Pro Circus haaknaalden. Deze set bevat de meest gebruikte naalden in de maten 2 millimeter tot en met 6 mm, de haaknaalden lopen per halve millimeter op. Dit is een complete set waar u direct mee aan de slag kunt gaan. Leuk voor uzelf, maar ook om cadeau te geven: de startende haakster heeft hier urenlang haakplezier van. Deze set wordt geleverd met handige opbergetui in de kleur roze. Naast ruimte voor de haaknaalden biedt de etui ook voldoende opbergruimte voor een wolnaald, stopnaald en schaartje.

Zoekt u een set grote maten, dan hebben wij voor u de Drops Pro set in de maten 7 mm tot en met 12 mm. Dit zijn 5 haaknaalden met softgrip, om uw bestaande haakgereedschap mee uit te breiden. Ook deze naalden hebben allen hun eigen kleur, zodat u de naalddikte direct herkent.

We zijn altijd op zoek naar de beste haaknaalden voor ons assortiment. Deze hebben we gevonden met de Drop Pro Circus. Bekijk ons complete assortiment en bestel de haaknaald van uw keuze.