Get Connected MAL - Cushion

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
13294526
Levertijd:
Voor 21.00 uur besteld*, zelfde werkdag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Get Connected MAL is een Make a Long van Scheepjes om in deze tijd samen te verbinden. Dit is het pakket om het kussen van deze MAL te maken.
€24,50
Incl. btw

Vragen over Scheepjes Get Connected MAL - Cushion?

Get Connected MAL - Cushion

De slimme manier waarop mozaïekhaaksteken elkaar overlappen en zo prachtig verweven motieven creëren, staan symbool voor de sociale connecties die een mens laten groeien. Het kussen wordt gehaakt met onze Stone Washed en River Washed garens. Speciaal voor de MAL lanceert Martin op de 1e dag van de MAL een bonuspatroon, de Connected Mega Wrap. Deze driehoekige omslagdoek heeft hetzelfde, fascinerende mozaïekgehaakte patroon. Bekijk het pakket voor de omslagdoek hier.

De Get Connected MAL is een ode aan de sociale verbindingen van mensen. Onderwerp van deze Make-A- Long is het Connected Cushion ontworpen door Scheepjes Blogger Martin Up North.

De MAL bestaat uit 3 delen en wordt van 6 mei t/m 26 mei 2021 gehouden in de Officiële Scheepjes Facebook-groepen.

Het haakpatroon voor de Connected Cushion is GRATIS verkrijgbaar via Martin’s blog
(in het Nederlands, Engels (UK/US) en Duits) en via Ravelry voor ±€2,66 (in de eerder genoemde talen voor wie die de ontwerper financieel wil ondersteunen). Het haakpatroon voor de Connected Mega Wrap verschijnt op 6 mei onder dezelfde voorwaarden.

Benodigdheden voor de Make-A-Long:

  • Kleur A: 3 bollen Scheepjes River Washed 942
  • Kleur B: 3 bollen Scheepjes River Washed 962
  • Kleur C: 1 bol Scheepjes Stone Washed kleur 812

Voor de Make-A-Long kunt u uw eigen kleuren kiezen. Bovenstaande kleuren zijn de kleuren van het voorbeeld. U kunt voor alle kleuren kiezen uit Scheepjes River Washed of Scheepjes Stone Washed

Verder nodig:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen