Gek op Haken Winter CAL MOJO deken

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
8719875023817
Levertijd:
Zodra het artikel leverbaar is, zie datum website. Het is niet mogelijk andere artikelen met deze order mee te bestellen. Bestel die apart!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Het is januari 2021. Winter in het land. Het is koud buiten en de dagen zijn kort. Een prima tijd om fijn op de bank te haken. Je kent het wel, echt zo’n gezellig thuis-moment! Daar hoort natuurlijk een mooi winters haakproject bij: de Gek op Haken Winter
€95,95
Incl. btw

Vragen over Gek op Haken Winter CAL MOJO deken?

Gek op Haken Winter CAL MOJO deken

Het is januari 2021. Winter in het land. Het is koud buiten en de dagen zijn kort. Een prima tijd om fijn op de bank te haken. Je kent het wel, echt zo’n gezellig thuis-moment! Daar hoort natuurlijk een mooi winters haakproject bij: de Gek op Haken Winter CAL, de heerlijk warme MOJO Deken.

De Winter CAL MOJO Deken is een Crochet Along waar iedereen aan mee kan doen. En hij is écht voor iedereen die gek is op haken. Want hoe leuk is het om gezellig met andere haakfans een mooie deken te haken? De CAL start op donderdag 7 januari 2021 en duurt 10 weken.

De MOJO Deken is ontworpen door Saskia Stolwijk van Studio Mojo. Je kent haar misschien wel van een paar populaire haakpatronen van Gek op Haken. Ze heeft dit keer een ontwerp gemaakt met het heerlijk zachte en luxe garen van Katia Lagom. Saskia houdt van eenvoud maar wel met een mooie twist. Het is een prachtige deken geworden met verschillende grafische vormen. Die staat zeker goed in jouw interieur!

Dit is een heel mooi cadeau voor jezelf onder de kerstboom!

Voor wie is deze CAL geschikt?
Het patroon is geschikt voor beginnende en gevorderde hakers en het biedt voldoende uitdaging voor iedereen. Je gebruikt verschillende haaksteken en technieken. Zo leer je als beginner steeds weer iets nieuws of gebruik je een haaksteek die je als ervaren haakster anders niet zo snel gebruikt.
 
Hoe werkt het precies?
Voor de start krijg je een toegangscode voor de speciale pagina’s op de website van Gek op Haken. Daar vind je vanaf 7 januari 2021 elke week een nieuw onderdeel van het Nederlandse haakpatroon. Met duidelijke foto’s en een stap-voor-stap uitleg. Je kunt er altijd bij, ook als de CAL is afgelopen. Zo kun je de deken in jouw eigen tempo maken. Om je te helpen de deken tot een geweldig succes te maken, heeft Karin van Gek op Haken voor de uitdagende stukken een aantal handige instructie video’s gemaakt.
 
Let op: er is maar een beperkt aantal pakketten te koop, dus zorg dat je er snel bij bent! Ben je lid van Gek op Haken? Dan krijg je 10% korting als je de kortingscode gebruikt!
 
Wat zit er in dit pakket?
Het garenpakket is te bestellen in twee verschillende kleurstellingen:
  • Grijs met wit
  • Bruin met roze
De afmeting van de deken na opspannen is ongeveer 120cm x 155cm.
 
Dit pakket bevat:
  • 16 x 50 gram bollen Katia Lagom (47% scheerwol, 40% katoen, 13% polyamide)
  • Label voor op de deken, gemaakt van duurzaam kunstleer
  • Welkomstbrief
  • Goodie van Katia
Het pakket kost € 95,95. Leden van Gek op Haken krijgen 10% korting en betalen dus maar € 86,35 (vergeet niet de kortingscode in te vullen / de kortingscode is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen). 
 

In het kort:

- Ontwerper: Saskia Stolwijk van Studio Mojo (Instagram: @studio_m_o_j_o)
- De CAL duurt 10 weken: van 7 januari 2021 t/m 18 maart 2021
- Elke week komt er een nieuw deel van het patroon beschikbaar op de website van Gek op Haken
- Alleen als je het garenpakket koopt krijg je toegang tot de haakpatronen van deze CAL
- Voor leden van Gek op Haken zijn de haakpatronen altijd toegankelijk
- Voor de uitdagende stukken komen er ook video tutorials op de website
- Gebruikte garen: Katia Lagom (47% scheerwol, 40% katoen, 13% polyamide)
- Het patroon is in het Nederlands
- Twee verschillende garenpakketten beschikbaar: Grijs met wit of Bruin met roze
- Afmeting deken na opspannen: ongeveer 120 x 155 cm
- Vragen kunnen gesteld worden in de Besloten Facebook groep van Gek op Haken Fans of in het Online haakcafé (voor leden).
- Leuk als je daar ook je vorderingen laat zien
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen