Furls Rosewood

EAN:
810334031249
Levertijd:
2-3 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Furls Rosewood handgemaakte haaknaald
€89,00
Incl. btw

Bekijk meer varianten

Vragen over Furls Furls Rosewood?

Furls Rosewood

Furls Rosewood haaknaald

De Alpha Series zijn de voor Furls zo kenmerkende haaknaalden. De handgemaakte, houten haaknaalden zijn niet alleen een lust voor het oog maar bieden ook vele voordelen ten opzichte van een gebruikelijke haaknaald. De voor Furls zo kenmerkende druppelvorm ligt prettig in de hand en ontlast zo spieren en gewrichten in hand en pols.

Verkrijgbaar in de maten 3,5 t/m 10,0 mm.

Indien u een Furls haaknaald besteld, gaan wij deze speciaal voor u bestellen. De levertijd is daarom 2-3 werkdagen.

bij nader inzien toch nog even mijn review updaten: na wat meer met deze haaknaald gewerkt te hebben, is hij toch wel fijn. Rozenhout is iets minder hard dan ebbenhout waar ik meestal mee werk, maar wel glad en de naald wordt ook nog wat gladder met het werken ermee. Hij is heerlijk licht en goed hanteerbaar met de penhouding voor mij.

Heb hier heel erg aan moeten wennen en bezit toch redelijk wat houten haaknaalden. Pro's: heel mooi gemaakte haaknaald, lekker licht, niet al te lang
(ca. 15 cm) en ligt heerlijk in de hand (niet te dik en niet te dun ca. 2 cm) ook als je hem als pen vasthoudt. Nadelen: de hoge prijs, haaknaald had wat gladder afgewerkt mogen zijn en de haakkop heb ik liever wat puntiger (deze is ronder)
4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen