VOORORDER: CAL 2020: Twisted

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
8715779361468
Levertijd:
Zodra het artikel leverbaar is, zie datum website. Uw gehele bestelling wordt op dat moment verzonden.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Jolanda en Naomi van Haakplein hebben voor het aanstaande voorjaar een prachtige nieuwe CAL ontworpen met de naam Twisted!
€72,95
Incl. btw

Vragen over VOORORDER: CAL 2020: Twisted?

VOORORDER: CAL 2020: Twisted

VOORORDER: PAKKETTEN WORDEN GELEVERD VANAF 25 MAART

Jolanda en Naomi van Haakplein hebben voor het aanstaande voorjaar een prachtige nieuwe CAL ontworpen met de naam Twisted! De naam van de CAL heeft zoals gebruikelijk bij Haakplein betrekking op de gebruikte steken in het project. De naam Twisted 2020 is dan ook gekozen doordat alles gedraaid en getwist is; er worden dit jaar kabels gehaakt.

Twisted 2020 is als pakket verkrijgbaar in 2 stoere kleurvariaties: muisgrijs en jeansblauw. De Twisted wordt aangeboden als compleet pakket met voldoende garen voor het gehele project, leren label als finishing touch een centimeter welke goed van pas komt bij dit project. Er wordt gehaakt met DMC Knitty 4 en haaknaald 4 mm.

De Twisted 2020 start op vrijdag 3 april en eindigt begin juni, met een stoere deken van ca. 165 cm x 205 cm als eindresultaat. De patronen, die elke 14 dagen verschijnen, zullen voorzien zijn van geschreven teksten en haakdiagrammen. Voor de gebruikte steken(variaties) is er deze keer gekozen voor een stekenbestand, waarin de steken duidelijk worden uitgelegd.

Via de Facebookgroep 'Haakplein' en www.haakplein.com is de Twisted Crochet Along 2020 te volgen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen