Filter uw productenPagina 1 van 1

New Leaf Designs

New Leaf Designs is een merk welke in het leven werd geroepen door Carmen Jorissen. In het verleden ging dit merk door het leven onder de naam 'Crafty Queens'. Jorissen woont zelf in het zuiden van Nederland waar ze in haar eigen tuin leuke planten verbouwt. Deze planten gebruikt ze uiteindelijk om natuurlijke stoffen en garens mee te realiseren.

Breien en haken zijn twee bezigheden welke Jorissen naar eigen zeggen enorm veel plezier opleveren. Beide zaken werden door haar in eerste instantie gestart als een hobby, maar zijn uiteindelijk uitgegroeid tot een professionele bezigheid. Vandaag de dag maken heel wat mensen verspreid over de wereld dan ook veelvuldig en met veel plezier gebruik van de garens en stoffen die door haar zijn gecreëerd.

Een garenpakket van New Leaf Designs

Wanneer u een blik werpt op het assortiment breipakketten hier bij Caro's Atelier zult u kunnen vaststellen dat er verschillende garenpakketten in terug te vinden zijn. U kunt er eveneens voor kiezen om een garenpakket te kopen van het merk New Leaf Designs. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de leuke 'Winterberry Socks' maken. Deze mooie sokken worden gebreid met twee verschillende kleuren. Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van één van de garenpakketten welke gebruikmaken van de stoffen en garens van Carmen Jorissen kunt u in ieder geval altijd rekenen op een bijzonder mooie creatie.

Opgericht in het jaar 2011

Voor het ontstaan van New Leaf Designs moeten we eigenlijk reeds terug naar het jaar 2011. Ondanks het feit dat er toen nog niet direct sprake was van dit merk was Jorissen wel reeds actief bezig met breien en haken. Wat toen nog een hobby was zou al snel uitgroeien tot zoveel meer. Op vandaag is dit merk dan ook niet meer uit de wereld van haken en breien weg te denken. Ontdek haar artikelen in ieder geval vandaag nog hier bij Caro's Atelier!