Gek op Haken Winter CAL

Gek op Haken Winter CAL

Het is januari. Winter in het land. De dagen zijn kort en buiten is het koud. De perfecte tijd om eens lekker aan de slag te gaan met een mooi bijpassend haakproject, lekker warm op de bank met de mooie Gek op Haken Winter CAL MOJO Deken bijvoorbeeld!

De Winter CAL MOJO Deken is een Crochet Along van Gek op Haken waar iedereen aan mee kan doen. U hoeft dus geen lid te zijn van Gek op Haken om deel te nemen. Want hoe leuk is het om gezellig met andere haakfans een mooie deken te haken? Het enige wat u nodig heeft is het pakket, de CAL zelf start op donderdag 7 januari 2021 en duurt 10 weken.

Het ontwerp

De MOJO Deken is ontworpen door Saskia Stolwijk van Studio Mojo. Bekend van meerdere ontwerpen van Gek op Haken. Saskia houdt van eenvoud maar wel met een mooie twist. Het is een prachtige deken geworden met verschillende grafische vormen die in elke woonkamer tot z'n recht komt. Ook is de MOJO Deken erg leuk als sprei in de slaapkamer of op de loungebank in de tuin.

Beginners en gevorderden

Het garenpakket is te bestellen in twee verschillende kleurstellingen: Grijs met wit of Bruin met roze. Het pakket is zowel voor beginnende als gevorderde hakers en biedt voldoende uitdaging door de verschillende haaksteken en technieken. 
Om het u allemaal wat makkelijker te maken zijn er voor een aantal uitdagende stukken handige instructie video's gemaakt. Deze en het haakpatroon zijn ook na de CAL beschikbaar. Zo kunt u in uw eigen tempo aan de slag. 

In welke kleur gaat u de deken maken? Bestel het pakket hier!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.