De 5 leukste gebreide vesten

De 5 leukste gebreide vesten

Wij zijn er gek op! Gebreide vesten. Ze zijn warm, zacht en vooral; uniek! Nu alle mooie nieuwe wintergarens bij ons binnendruppelen, zetten we onze favoriete vesten voor je op een rijtje.

1: Go-To Cardigan van Scheepjes


Dit is toch wel echt ons, en jullie, favoriet. Dit heerlijk zachte vest is makkelijk om te maken, en dus geschikt voor zowel gevorderden als beginners. Het vest wordt gebreid met Scheepjes Chunkey Monkey. Dat maakt dat de Go-To Cardigan soepel valt. Bovendien gaat het lekker snel omdat het garen relatief dik is!

 

Go to Cardigan Scheepjes

 

2: Beachcomber Cardigan uit de Scheepjes bookazine Wadden – 13


Een projectje waar je veel geduld en aandacht bij nodig hebt, maar absoluut de moeite loont. De Beachcomber Cardigan uit het Scheepjes bookazine nr 13  wordt gebreid met Scheepjes Metropolis. Een dun, maar ontzettend zacht garen. Breien met de jacquard techniek is een heerlijke klus.

 

Beachcomber Blanket Scheepjes

 

3: Scheepjes Blossom Cardigan 


Een hele andere stijl is de Blossom Cardigan uit de Scheepjes Yarn Afterparty 114. Geschikt voor de laatste zomerdagen. Wij zien onszelf al zitten op een terrasje, nog nagenietend van een mooie zomerdag. Door het vest te breien met Scheepjes Linen Soft krijgt het vest een soepele en zachte look. Daarnaast voelt het na iedere wasbeurt zachter aan!

 

Blossom Cardigan Scheepjes

 

4: Vest Durable Colour Cake


Over luchtige vestjes geschikt voor de nazomer gesproken. Wat vind je van het Durable colour Cake vest? een mooi kanten vest die je in de zomer over een jurkje of shorts met top kan dragen. Het patroon komt uit de lente/zomer editie van het durable Magazine: Sunny State. Gemaakt met Durable Colour Cake en Durable Piece of Cake.

 

Durable Colour Cake vest

 

5: Lang vest Alpaca Moda – Lana Grossa


Geen zin meer om voor de zomer te breien, of wil je je vast voorbereiden voor de winter? Dan is dit prachtige vest van Lana Grossa een echte aanrader. Een simpel patroon wat door de grove draad en naald echt heel snel opbouwt. Beschikbaar in allerlei verschillende kleuren zit er voor ieder wel een favoriete kleur bij.

 

Lang Vest Alpaca Moda

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.