Afterparty 65: Mountain Clouds Blanket

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
8717738649235
Levertijd:
Voor 17.00 uur besteld*, zelfde werkdag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Mountain Clouds Blanket is gehaakt met de buitengewoon zachte Scheepjes Skies Light garens en geeft crafters het gevoel alsof ze op de top van de wereld staan,
€1,50
Incl. btw

Bekijk meer varianten:

Vragen over Scheepjes Afterparty 65: Mountain Clouds Blanket?

Afterparty 65: Mountain Clouds Blanket

De Mountain Clouds Blanket is gehaakt met de buitengewoon zachte Scheepjes Skies Light garens en geeft crafters het gevoel alsof ze op de top van de wereld staan, uitkijkend op een prachtig berglandschap en dat alles vanuit het fijne plekje op de bank, hakend aan deze spectaculaire deken! De Mountain Clouds Blanket is te bewonderen in YARN The After Party 65 en is ontworpen door Christina Hadderingh.

Om dit ontwerp te maken, hebben crafters één 100 gram streng Scheepjes Skies Light in kleur 109 Cirroculumus nodig en een complete Skies Light mini hank assortiment. Bovendien hebben ze 5 bollen Scheepjes Cotton 8 in kleur 502 nodig of, als alternatief, 3 strengen van Scheepjes Skies Light in kleur 118 Undyed als crafters graag de deken met één soort garen willen maken. De deken heeft een afmeting van 100 x 100cm na het opspannen.

Let op: om onze Skies Light garens te kunnen gebruiken, moeten de strengen eerst tot een bol gewonden worden. Hiervoor komen een parapluhaspel en wolmolen goed van pas!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen