Scheepjes CAL 2017: Hygge

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
Hygge-:Simy
Levertijd:
Simy Choice -> begin februari, Jewel & Pastel -> rond 14 februari, Rainbow -> 24 februari
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Scheepjes CAL 2017: Een prachtige, door Scandinavië geïnspireerde Shawl.

Lees meer
€48,20
Incl. btw

Scheepjes CAL 2017: Hygge

Scheepjes CAL 2017: Shawl Hygge by Kirsten Ballering

LET OP: DE LEVERTIJDEN ZIJN ALS VOLGT: 

Simy's Choice -> begin februari
Pastel -> rond 14 februari
Jewel -> rond 14 februari
Rainbow -> rond 24 februari (na de start van de CAL) 

'Hygge' (uitgesproken als ‘Hoe-ga’) is een Deens woord, wat gezelligheid betekent. Je kan het vast wel voor je zien: in een warme en knusse omgeving zijn, heerlijk relaxed op de bank haken of breien, lekker eten, je favoriete trui dragen, een kop warme thee drinken, samen zijn met vrienden om leuke herinneringen op te halen, het is allemaal Hygge.

Designer Kirsten Ballering van de blog Haak Maar Raak heeft in samenwerking met Scheepjes deze prachtige door Scandinavië geïnspireerde CAL ontworpen. Vanaf de eerste Scheepjes CAL werd gevraagd wanneer wij onze beroemde Stone Washed garens in een CAL gaan gebruiken en nu kunnen we je laten weten dat dit jaar Scheepjes Stone Washed in de CAL verwerkt is! We hebben het gecombineerd met onze kleurrijke Catona garens voor een mooi contrast. Het patroon voor de prachtige shawl is geïnspireerd door traditionele Scandinavische designs en is versierd met zowel haakmotieven als kruissteken.

De CAL start op woensdag 15 februari en zal 13 weken duren. Iedere woensdagmiddag wordt een nieuw gedeelte van het patroon geplaatst als PDF bestand. De PDF bestanden worden ondersteund met video's. Op deze manier is er genoeg gelegenheid om de CAL te kunnen volgen. De video's worden gemaakt door onze blogster Esther bekend van www.itsallinanutshell.com. De PDF bestanden zijn te downloaden via de Nederlandse en Internationale Facebookgroep en via scheepjes.com.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen