Blog over haken, breien en meer

Filet Haken

Filet Haken Wij zijn echt dol op Filet Haken! Met deze techniek creëer je door losse en stokjes een patroon waardoor er hele leuke patronen of illusies ontstaan. De mogelijkheden van het filet haken zijn oneindig. We gebruiken de techniek erg graag voor sjaals en omslagdoeken maar ook voor in huis is de techniek graag en veel gebruikt. In deze blog laten we graag wat leuke projecten met deze techniek zien.

Ouderwets Gezellig Haken

Ouderwets Gezellig Haken Wat zijn wij dol op handwerken! En omdat het zoveel tijd kost willen we graag dingen maken die tijdloos zijn en lang mee gaan. Gelukkig blijven de projecten van vroeger nog altijd leuk en we lichten in deze blog graag een paar projecten uit die ons doen denken aan de goede oude tijd. Ze zijn nog steeds zo leuk om te maken!

Durable Forest

Durable Forest Al eens een project gemaakt met Durable Forest? We vertellen graag meer over de prachtige garens in ons assortiment. Wat maakt dit bolletje speciaal? Waar is het geschikt voor? En wat vinden wij het allermooist eraan! Je leest het in deze blog.

De leukste projecten voor restjes garen

De leukste projecten voor restjes garen Je kent het wel. Je hebt een mooi project gemaakt, maar houd van een paar kleuren een half bolletje over. En na een flink aantal WIP’s afgemaakt te hebben loopt deze stapel alleen maar op. Weggooien is zonde, maar je hebt ook niet genoeg voor een heel nieuw project. Wat nu? We inspireren je graag met de leukste projecten en patronen die je kunt maken van restjes garen!

Scheepjes CAL 2022: Colour Lab CAL

Scheepjes CAL 2022: Colour Lab CAL Eindelijk is het zover, de nieuwste Scheepjes CAL 2022 is bekend. Ga jij ook meehaken aan deze unieke deken en er jouw eigen persoonlijke deken van maken? Elke deken wordt anders omdat je zelf gaat bepalen welke kleur je waar gaat plaatsen. Haak je liever vanaf een voorbeeld? Dat kan ook! Er zijn 5 voorbeeld dekens die je na kunt haken.