Blog over haken, breien en meer

Handwerken voor Pasen

Handwerken voor Pasen

Het is zo gezellig in huis met zelfgemaakte creaties. Zo ook voor pasen, wij zijn dol op handwerken voor speciale gelegenheden. We hebben hieronder een aantal leuke lente en paas projecten op een rijtje gezet om te inspireren. 

Voorjaarsbeurzen!

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Beurs
  • 0
Voorjaarsbeurzen!

Kom jij gezellig bij ons langs op een van de beurzen dit voorjaar? We zijn te vinden op maar liefst twee beurzen dit voorjaar! En we vinden het erg leuk om iedereen te zien. We brengen natuurlijk Carolientje en Kareltje mee, de grote en alle gewone poppen en outfits natuurlijk. Maar we hebben nog veel meer mooie garens/ patronen en projecten mee! 

Durable Forest

Durable Forest

Al eens een project gemaakt met Durable Forest? We vertellen graag meer over de prachtige garens in ons assortiment. Wat maakt dit bolletje speciaal? Waar is het geschikt voor? En wat vinden wij het allermooist eraan! Je leest het in deze blog.

Haaknaalden - Welke verschillende soorten zijn er?

  • Geplaatst op
  • 0
Haaknaalden - Welke verschillende soorten zijn er?

Haaknaalden, een essentieel onderdeel van onze hobby natuurlijk! Maar er is zoveel keuze. Vroeger geleerd op de dunne zonder handvat maar tegenwoordig zijn er veel luxere varianten die we persoonlijk veel fijner vinden werken. We leggen in deze blog graag verschillende haaknaalden uit zodat je een goede keuze kan maken! Al is het uiteindelijk natuurlijk heel persoonlijk wat ieder het fijnst vind werken!

De leukste projecten voor restjes garen

De leukste projecten voor restjes garen

Je kent het wel. Je hebt een mooi project gemaakt, maar houd van een paar kleuren een half bolletje over. En na een flink aantal WIP’s afgemaakt te hebben loopt deze stapel alleen maar op. Weggooien is zonde, maar je hebt ook niet genoeg voor een heel nieuw project. Wat nu? We inspireren je graag met de leukste projecten en patronen die je kunt maken van restjes garen!