Amigurumi circus - Joke Vermeiren

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
EAN:
9789461315205
Levertijd:
Zo spoedig mogelijk
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Ga aan de slag met deze vrolijke artiesten uit het circus!

Lees meer
€14,95
Incl. btw
Voor dit product ontvang je ... spaarpunten

Amigurumi circus - Joke Vermeiren

Amigurumi circus

Een boek vol vrolijke circusdieren.

Joke, een grafisch vormgeefster met een voorliefde voor haken, verzamelt sinds 2011 de mooiste patronen van over de hele wereld op haar website www.amigurumipatterns.net. Met meer dan 185.000 fans is die uitgegroeid tot een ware community en een verzamelplek waar haakliefhebbers en ontwerpers elkaar treffen en tips en patronen uitwisselen.


Elk jaar organiseert Joke een wedstrijd voor ontwerpers. Deze keer gaf ze hun de opdracht een originele circusartiest te bedenken. De resultaten vind je in dit vrolijke haakboek. Maak kennis met een klein vogeltje dat zichzelf uit een kanon katapulteert, een nijlpaard dat zich aan koorddansen waagt, een biggetje met een bijzonder goed ontwikkeld evenwichtsgevoel, Alberto de circusdirecteur die alles in goede banen leidt en nog vele andere waaghalzen.

Ga aan de slag, kies de vrolijkste artiest uit de line-up en maak je eigen circus! Stap voor stap maak je 13 figuren van 11 haakartiesten. Alle steken worden duidelijk uitgelegd en bij elk patroon staat het niveau vermeld.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen